Bedemand i Aalborg

Har du mistet et nært familiemedlem eller en nær bekendt, som skal begraves, bisættes – eller en borgerlig ceremoni – er det vigtigt, at du vælger en bedemand, du kan stole på. Mangler du en bedemand i Aalborg, står vi altid klar til at hjælpe pårørende gennem den svære tid. Dette gør vi ud fra en personlig og professionel tilgang til faget, og vi giver altid de pårørende de bedste betingelser for et sidste farvel.

Hos Aalborg Ny Begravelse finder du empatiske og professionelle bedemænd, som altid går det ekstra skridt for de efterladte.

Begravelse, bisættelse eller borgerlige ceremonier

Vi har erfaring med stort set alle former for afskedsceremonier. Vi varetager også borgerlige ceremonier, hvis afdøde ikke er medlem af Folkekirken. Vi er yderst fleksible i vores arbejde, og vi imødekommer, efter bedste evne, gerne ønsker fra pårørende.

Vi har et udvalg af forskellige kister, urner og andre former for tilbehør, som giver pårørende muligheden for selv at sammensætte afskedsceremonien på deres betingelser. Vi tilbyder vores hjælp alt efter jeres behov og vi går gerne det ekstra skridt for at indfri jeres ønsker.

Vi står for det praktiske

Når man mister et familiemedlem eller en nær bekendt, følger der en del opgaver med, som der skal tages hånd om kort tid efter dødsfaldet. Dette kan for mange mennesker være en uoverskuelig opgave. Med vores mangeårige erfaring i branchen er vi klædt på til at hjælpe pårørende gennem denne svære tid.

Medlem af Danske Bedemænd

Aalborg Ny Begravelse er medlem af Danske Bedemænd, som er brancheforeningen for bedemænd landet over. Foreningen består af uddannede og eksaminerede bedemænd, der sikrer de pårørende en høj faglig viden samt en høj etisk standard. Dette er din garanti for at netop vores bedemandsforretning lever op til en høj standard baseret på loyalitet og professionalitet.

Kontakt din lokale bedemand i Aalborg

Ønsker du en uforpligtende snak om, hvad vores bedemandsforretning kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 11 81 55. Vi står altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål og fortælle mere om vores arbejde og fremgangsmåde.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.