Fire gode råd til udfyldelsen af Min Sidste Vilje

Vi har listet fire gode råd til dig, når du skal udfylde Min Sidste Vilje. Vi anbefaler, at du udfylder den allerede i dag samt oplyser din familie om, at du har udfyldt Min Sidste Vilje.

Print dokumentet
Print og gem Min Sidste Vilje et sted hvor dine nærmeste kan finde den igen. Print evt. flere kopier som du kan dele med dem.

Angiv dato
Angiv på dokumentet hvornår du har udfyldt den. Hermed kan du – eller dine nærmeste – finde det seneste dokument i tilfælde af, at du har ændret mening med tiden og udfyldt flere dokumenter. Det er ikke utænkeligt, at du skifter ønsker med tiden.

Oplys hvor du gemmer dine adgangskoder
Har du Min Sidste Vilje liggende elektronisk på din computer, er det en god idé at oplyse dine nærmeste, hvor du gemmer adgangskoden til din computer.
Vi har også skrevet fem gode råd til, hvordan du håndterer dine digitale medieprofiler her. Heriblandt opbevaringen af brugernavn og adgangskoder.

Få sparring til udfyldelsen af Min Sidste Vilje
Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker hjælp og sparring til udfyldelsen af Min Sidste Vilje. Det kan være, at du har specielle ønsker? Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Tag stilling nu og udfyld Min Sidste Vilje.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.
Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. 
Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.

Jesper Vandtved 72 11 81 55
Jette Nielsen 72 11 81 55