Professionelle og personlige bedemænd

Når vi mister et nært familiemedlem eller en nær bekendt, medfører det en række opgaver, som skal tages hånd om. Tiden efter et dødsfald virker ofte uoverskuelig, og derfor står vi hos Aalborg Ny Begravelse altid til rådighed. Vi sætter en ære i at hjælpe i en svær tid, så du som pårørende kan være sammen med familie og venner. Det er en stor hjælp og giver  tryghed, at vi hos Aalborg Ny Begravelse har mange års erfaring indenfor branchen og en uddannelse som bedemand.

Bedemandens opgaver 

Hos Aalborg Ny Begravelse hjælper vi med alt fra valg af kiste eller urne, valg og reservation af kirke og kirkegård, afhentning og iklædning af afdøde, blomster, dødsannonce og gravsten. Derudover sørger vi for papirarbejdet og anmelder dødsfaldet til de offentlige myndigheder.

Hos Aalborg Ny Begravelse bestræber vi os på at gøre tingene så nemt for dig som muligt. Vi ønsker at skabe overblik i en svær tid og udarbejder derfor altid et overskueligt prisoverslag.

 

Medlem af Danske Bedemænd

Aalborg Ny Begravelse er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd, hvis medlemmer udelukkende udgør uddannede og eksaminerede bedemænd. Det sikrer bedemændene en høj faglig viden samt en høj etisk standard baseret på loyalitet og professionalitet. 

Kontakt os

Ønsker du en uforpligtende snak om, hvad vores bedemandsforretning kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 11 81 55 . Vi står altid klar, både aften og weekend, til at svare på eventuelle spørgsmål og fortælle mere om vores arbejde og fremgangsmåde. Vi kan være din lokale bedemand i store dele af Aalborg Kommune, som blandt andet Nørresundby, Svenstrup, Nibe og Støvring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.
Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. 
Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.

Jesper Vandtved 72 11 81 55
Jette Nielsen 72 11 81 55