Professionelle og personlige bedemænd

Livet går sin gang, og med tiden skal vi alle herfra. Er du pårørende og har mistet en, du holder af, som skal begraves eller bisættes, er du hos Aalborg Ny Begravelse sikret en forstående og professionel bedemand. Vi er med dig hele vejen. 

Vi tager os af alt det praktiske

Når vi mister et nært familiemedlem eller en nær bekendt, medfører det en række opgaver, som skal tages hånd om. Tiden efter et dødsfald virker ofte uoverskuelig, og derfor står vi hos Aalborg Ny Begravelse altid til rådighed. Vi sætter en ære i at hjælpe i en svær tid, så du som pårørende kan være sammen med familie og venner i en svær tid. Det er derfor en stor hjælp og tryghed, at vi hos Aalborg Ny Begravelse har mange års erfaring indenfor branchen og en uddannelse som bedemand.

Bedemandens opgaver 

En bedemand varetager en bred række opgaver, når det sidste farvel skal siges. Hos Aalborg Ny Begravelse hjælper vi med alt fra salg af kiste eller urne, valg og reservation af kirke og kirkegård, afhentning og iklædning af afdøde, blomster, båredekorationer og gravsten. Derudover sørger vi for papirarbejdet og anmelder dødsfaldet til de offentlige myndigheder.

Bedemandens ydelser og udlæg

Hos Aalborg Ny Begravelse bestræber vi os på at gøre tingene så nemt for dig som muligt. Vi ønsker at skabe overblik i en svær tid og udarbejder derfor altid et overskueligt referat over de pågældende omkostninger. Altså prissættes blandt andet blomster, mindesammenkomst og gravsten på én samlet regning.

Medlem af Danske Bedemænd

Aalborg Ny Begravelse er medlem af brancheforeningen, Danske Bedemænd, hvis medlemmer udelukkende udgør uddannede og eksaminerede bedemænd. Det sikrer bedemændene en høj faglig viden samt en høj etisk standard baseret på loyalitet og professionalitet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.
Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. 
Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.

Jesper Vandtved 72 11 81 55
Jette Nielsen 72 11 81 55