Din bedemand i Nibe

Har du for en bedemand i Nibe og omegn, så er vi hos Aalborg Ny Begravelse klar til at tage hånd om dig og dine nærmeste.

Fleksibel og troværdig bedemand i Nibe

Vi sætter en ære i, at vi kan hjælpe familier i en svær tid. Af denne grund finder vi det vigtigt, at vi altid leverer den service som den enkelte familie har brug for. Vi anerkender forskellighed, hvorfor vi altid vil imødekomme dine ønsker på bedste vis. Familier minder og sørger forskelligt, derfor er det vigtigt, at vi som din bedemand i Nibe altid udøver en fleksibel service, så du og dine nærmeste får den bedste afsked med afdøde.

Vi ønsker, at du som pårørende er tryg ved vores samarbejde, derfor sørger vi altid for at holde det, vi lover. Vi udarbejder altid et skriftligt prisoverslag til dig. Når du får hjælp fra Aalborg Ny Begravelse, sikrer vi, at du får en service, der gør det ekstra nemt for dig.

Omsorgsfuld og praktisk hjælp

Vores største opgave er at lette byrden fra dine skuldre, derfor varetager vi mange forskellige opgaver for dig. Når en begravelse eller bisættelse skal planlægges, er der mange forskellige opgaver, der skal tages hånd om. Derfor kan du med fordel lade os hjælpe dig i en svær tid.

Det er en tillidsfuld opgave som bedemand i Nibe at varetage de opgaver, vi gør. Vi sikrer dig som pårørende, at vi har en høj faglig erfaring og viden, hvorfor vi altid yder en professionel og personlig service. Af denne grund er vi medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, der er en forening for bedemænd med uddannet og eksamineret baggrund.

Min Sidste Vilje

Selvom det kan føles tungt at tage stilling til, kan du hjælpe dine nærmeste, hvis du udfylder “Min Sidste Vilje”. Du kan lette en del af byrden for dem, du elsker, hvis du svarer på nogle af de spørgsmål, som de vil stå overfor, når du går bort.

Du kan læse mere om “Min Sidste Vilje”, og desuden hente dokumentet ned, hvis du ønsker at udfylde det. Ønsker du ikke at have dokumentet i eget hjem, kan du indlevere det hos os.

Kontakt din bedemand i Nibe

Ønsker du hjælp fra os som din bedemand i Nibe, kan vi træffes telefonisk på: 72 11 81 55 – både i aftentimerne og i weekenden.

Du kan desuden læse mere omkring, hvad vi tilbyder dig som pårørende.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.