Din bedemand i Nørresundby

Hos Aalborg Ny Begravelse sætter jeg en ære i at kunne hjælpe familier i sorg, derfor sørger jeg altid for at imødekomme jeres behov bedst muligt. Mangler du en bedemand i Nørresundby, vil jeg med glæde overtage nogle af de praktiske opgaver for dig gennem min begravelsesforretning.

Personlig og professionel begravelsesforretning i Nørresundby

Jeg sætter en ære i at arrangere den smukkeste bisættelse eller begravelse for afdøde. Jeg anerkender vigtigheden af, at du som pårørende får den bedste hjælp i en svær tid. Derfor tilbyder jeg altid en personlig service, så du og dine nærmeste bliver trygge ved vores samarbejde.

Jeg ønsker at gøre det så overskueligt for dig som muligt, derfor giver Jeg dig et prisoverslag på min ydelse og alt fra blomster til mindehøjtidelighed, dødsannoncer og gravsten. På den måde kan jeg skabe et trygt og forudsigeligt samarbejde, hvor du ikke får uforudsete økonomiske udgifter.

Omsorgsfuld og ordentlig bedemand

Jeg har mange års erfaring i branchen, derfor ved jeg, hvordan jeg hjælper pårørende på bedste vis. Først og fremmest sørger jeg for, at tage hånd om afdøde. Jeg tilrettelægger herefter afskedsceremonien efter dine og afdødes ønsker. Har afdøde udfyldt Min Sidste Vilje, tager jeg naturligvis hensyn til dette.

Jeg kan desuden varetage alle praktiske opgaver, der følger med et dødsfald. Uanset om den skal afholdes som bisættelse eller begravelse, står jeg klar med en hjælpende hånd. Det betyder, at jeg kan være behjælpelig med bestilling af blomster, gravsten, valg af gravsted, og meget mere – Du bestemmer selv hvilke, jeg skaber overblikket for dig uanset.

Det kræver en vis tillid at overlade opgaverne til en bedemand, og den tillid anerkender jeg ved at tilbyde en omsorgsfuld og ordentlig service for dig og dine nærmeste. Derudover er jeg medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd, der er en brancheforening for uddannede bedemænd landet over. På den måde sikrer jeg høj faglighed og etik, så du som pårørende får den bedste rådgivning.

Kontakt min begravelsesforretning

Har du spørgsmål til mig, kan du altid ringe på telefon: 72 11 81 55 – Jeg tager desuden også telefonen om aftenen og i weekenden.

Lad mig være din foretrukne bedemandsforretning i Aalborg Kommune, herunder blandt andet Nørresundby, og jeg gengælder med en personlig og professionel service, så du og dine nærmeste får en smuk afsked med afdøde.

Hvordan kan min begravelsesforretning hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er jeg selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ring til mig på telefon 7211 8155 – også aften og weekend.