Din bedemand i Nørresundby

Hos Aalborg Ny Begravelse sætter vi en ære i at kunne hjælpe familier i sorg, derfor sørger vi altid for at imødekomme jeres behov bedst muligt. Mangler du en bedemand i Nørresundby, vil vi med glæde overtage nogle af de praktiske opgaver for dig gennem vores begravelsesforretning.

Personlig og professionel begravelsesforretning i Nørresundby

Vi sætter en ære i at arrangere den smukkeste bisættelse eller begravelse for afdøde. Vi anerkender vigtigheden af, at du som pårørende får den bedste hjælp i en svær tid. Derfor tilbyder vi altid en personlig service, så du og dine nærmeste bliver trygge ved vores samarbejde.

Vi ønsker at gøre det så overskueligt for dig som muligt, derfor giver vi dig et prisoverslag på vores ydelse og alt fra blomster til mindehøjtidelighed, dødsannoncer og gravsten. På den måde kan vi skabe et trygt og forudsigeligt samarbejde, hvor du ikke får uforudsete økonomiske udgifter.

Omsorgsfuld og ordentlig bedemand

Vi har mange års erfaring i branchen, derfor ved vi, hvordan vi hjælper pårørende på bedste vis. Først og fremmest sørger vi for, at tage hånd om afdøde. Vi tilrettelægger herefter afskedsceremonien efter dine og afdødes ønsker. Har afdøde udfyldt Min Sidste Vilje, tager vi naturligvis hensyn til dette.

Vi kan desuden varetage alle praktiske opgaver, der følger med et dødsfald. Uanset om den skal afholdes som bisættelse eller begravelse, står vi klar med en hjælpende hånd. Det betyder, at vi kan være behjælpelig med bestilling af blomster, gravsten, valg af gravsted, og meget mere – Du bestemmer selv hvilke, vi skaber overblikket for dig uanset.

Det kræver en vis tillid at overlade opgaverne til en bedemand, og den tillid anerkender vi ved at tilbyde en omsorgsfuld og ordentlig service for dig og dine nærmeste. Derudover er vi medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd, der er en brancheforening for uddannede bedemænd landet over. På den måde sikrer vi høj faglighed og etik, så du som pårørende får den bedste rådgivning.

Kontakt vores begravelsesforretning

Har du spørgsmål til os, kan du altid ringe på telefon: 72 11 81 55 – Vi tager desuden også telefonen om aftenen og i weekenden. Derudover er du mere end velkommen til at besøge os på vores fysiske adresse på Håndværkervej 11 i Aalborg.

Lad os være din foretrukne bedemandsforretning i Aalborg Kommune, herunder blandt andet Nørresundby, og vi gengælder med en personlig og professionel service, så du og dine nærmeste får en smuk afsked med afdøde.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.