Bedemand i Støvring

Har du og din familie brug for en bedemand i Støvring, vil vi hos Aalborg Ny Begravelse gerne hjælpe jer på vej mod en smuk afsked for afdøde.

Få hjælp til det praktiske

Når vi mister et menneske, der stod os nært, vil det naturligt afføde en lang række praktiske opgaver, der skal varetages i forbindelse med afskedsceremonien. Det kan være en stor fordel for jer som pårørende at få hjælp udefra, så I ikke står alene med den omfattende planlægning.

Vi kan varetage langt de fleste af jeres praktiske opgaver, idet vi kan hjælpe med alt fra valg af kiste eller urne, blomster og dekorationer, dødsannonce, gravsten og meget mere. Vi varetager også kontakten til kirke og kirkegård.

Vores fornemmeste opgave som din bedemand i Støvring er, at vi hjælper jer i en svær tid. Vi anerkender, at det kræver tillid at overgive opgaverne til andre, hvorfor vi sikrer, at du som pårørende får en tryg og tillidsfuld hjælp fra os.

Erfaren og professionel bedemand

Vi sætter en ære i, at vi altid udfører et troværdigt og professionelt stykke arbejde, når vi hjælper dig som pårørende. Af denne grund er vi først og fremmest medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, der er en forening for uddannede og eksaminerede bedemænd i Danmark. På den måde kan vi tilbyde dig høj faglighed og etik, når vi planlægger en begravelse eller bisættelse.

Vi har en stor erfaring i branchen, hvorfor vi anerkender forskellige ønsker til en afskedsceremoni. Det vigtigt for os, at vi imødekommer dine ønsker på bedste vis, uanset om du er medlem af et trossamfund eller ej.

Det er vigtigt, at du som pårørende er tryg ved vores samarbejde. Vi forsikrer dig at vi altid holder, hvad vi lover dig. Vi udarbejder vi altid et skriftligt prisoverslag tidligt i processen.
Du kan desuden læse mere om, hvad vi tilbyder dig som pårørende.

Min Sidste Vilje

Ønsker du at udfylde “Min Sidste Vilje” kan du let hente dokumentet ned hos os. Det kan føles uvirkeligt at tage stilling til egen død, men det hjælper dine nærmeste den dag, hvor du efterlader dem på jorden.

Vi kan hos Aalborg Ny Begravelse bedemandsforretning ligeledes opbevare dokumentet for dig, hvis du ikke ønsker det i eget hjem.

Kontakt os

Ønsker du, at vi skal være din bedemand i Støvring, er du altid velkommen til at kontakte os. Har du andre generelle spørgsmål til vores firma, kan du ligeledes også kontakte os telefonisk på: 72 11 81 55 – både i weekenden og i aftentimerne.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.