Bedemand i Støvring

Har du og din familie brug for en bedemand i Støvring, vil jeg hos Aalborg Ny Begravelse gerne hjælpe jer på vej mod en smuk afsked for afdøde.

Få hjælp til det praktiske

Når vi mister et menneske, der stod os nært, vil det naturligt afføde en lang række praktiske opgaver, der skal varetages i forbindelse med afskedsceremonien. Det kan være en stor fordel for jer som pårørende at få hjælp udefra, så I ikke står alene med den omfattende planlægning.

Jeg kan varetage langt de fleste af jeres praktiske opgaver, idet jeg kan hjælpe med alt fra valg af kiste eller urne, blomster og dekorationer, dødsannonce, gravsten og meget mere. Jeg varetager også kontakten til kirke og kirkegård.

Min fornemmeste opgave som din bedemand i Støvring er, at jeg hjælper jer i en svær tid. Jeg anerkender, at det kræver tillid at overgive opgaverne til andre, hvorfor jeg sikrer, at du som pårørende får en tryg og tillidsfuld hjælp fra mig.

Erfaren og professionel bedemand

Jeg sætter en ære i, at jeg altid udfører et troværdigt og professionelt stykke arbejde, når jeg hjælper dig som pårørende. Af denne grund er jeg først og fremmest medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, der er en forening for uddannede og eksaminerede bedemænd i Danmark. På den måde kan jeg tilbyde dig høj faglighed og etik, når jeg planlægger en begravelse eller bisættelse.

Jeg har en stor erfaring i branchen, hvorfor jeg anerkender forskellige ønsker til en afskedsceremoni. Det vigtigt for mig, at jeg imødekommer dine ønsker på bedste vis, uanset om du er medlem af et trossamfund eller ej.

Det er vigtigt, at du som pårørende er tryg ved vores samarbejde. Jeg forsikrer dig at jeg altid holder, hvad jeg lover dig. Derfor udarbejder jeg altid et skriftligt prisoverslag tidligt i processen.
Du kan desuden læse mere om, hvad jeg tilbyder dig som pårørende.

Min Sidste Vilje

Ønsker du at udfylde “Min Sidste Vilje” kan du let hente dokumentet ned hos mig. Det kan føles uvirkeligt at tage stilling til egen død, men det hjælper dine nærmeste den dag, hvor du efterlader dem på jorden.

Jeg kan hos Aalborg Ny Begravelse bedemandsforretning ligeledes opbevare dokumentet for dig, hvis du ikke ønsker det i eget hjem.

Kontakt mig

Ønsker du, at jeg skal være din bedemand i Støvring, er du altid velkommen til at kontakte mig. Har du andre generelle spørgsmål til mit firma, kan du ligeledes også kontakte mig telefonisk på: 72 11 81 55 – både i weekenden og i aftentimerne.

Hvordan kan min begravelsesforretning hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er jeg selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ring til mig på telefon 7211 8155 – også aften og weekend.