Bedemand i Svenstrup

Livet rummer mange følelser heriblandt sorg. Står du og din familie et sted i livet, hvor I lige har mistet et menneske, der stod jer nært, kan I med fordel opsøge hjælp fra en bedemand i Svenstrup. Hos Aalborg Ny Begravelse står jeg altid klar med en hjælpende hånd til pårørende, der skal planlægge en begravelse eller bisættelse.

Troværdighed og tryghed

Når et menneske går bort, afføder det mange forskellige praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Jeg anerkender, at det kræver tillid at overlade nogle af disse opgaver til en bedemand. Af denne grund sætter jeg en dyd i, at jeg altid sikrer en tryg og tillidsfuld begravelse til dig og dine pårørende. Jeg ønsker, at du bliver tryg ved vores samarbejde, hvorfor jeg laver et skriftligt prisoverslag tidligt i processen.

Personlig og professionel bedemand i Svenstrup

Jeg har efterhånden mange år i branchen, hvorfor du er sikret en grundig og god service fra mig. Jeg er desuden medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, der er en forening for uddannede og eksaminerede bedemænd. Det betyder for dig som pårørende, at jeg altid udøver en professionel service, der er præget af høj faglighed og etik. På den måde er du garanteret et trygt samarbejde og ligeledes en smuk og mindeværdig afsked med afdøde.

Mine opgaver

Der følger en del opgaver med, når der skal planlægges en begravelse eller bisættelse. Det kan være en stor byrde for en familie i sorg, hvorfor jeg altid tilbyder en hjælpende hånd. Vi kan i samarbejde finde ud af, hvilke opgaver jeg skal varetage for jer. Jeg sætter en ære i at imødekomme jeres ønsker.

Jeg varetager mange forskellige opgaver. Jeg rådgiver jer med hensyn til valg af kiste og urne, blomster, dødsannonce, gravsten og meget mere. Jeg kontakter også kirke samt kirkegård.

Min Sidste Vilje

Overvejer du at udfylde “Min Sidste Vilje”, kan du downloade dokumentet fra mig.

Du kan lette byrden fra dem, du elsker, hvis du svarer på nogle af de spørgsmål, som de vil stå overfor, når du går bort. Ønsker du ikke at opbevare dokumentet i eget hjem, vil jeg med glæde passe på dokumentet for dig på min fysiske adresse.

Kontakt mig

Har du brug for en en bedemand i Svenstrup, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg sætter en dyd i at skabe en smuk og mindeværdig afskedsceremoni for afdøde.

Jeg kan kontaktes telefonisk på: 72 11 81 55 – både i aftentimer og weekend. Du kan desuden læse mere omkring, hvad jeg tilbyder dig som pårørende.

Hvordan kan min begravelsesforretning hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er jeg selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Ring til mig på telefon 7211 8155 – også aften og weekend.